Attraction SV Pastry

Remote Semi-Vertical Cabinet ATTRACTION SV PASTRY

Chlazené nebo vyhřívané

  • Jednotný design s čistými geometrickými liniemi
  • Možnost úpravy na míru - různé materiály a barvy
  • Integrované LED osvětlení - v barvách přizpůsobených výrobkům
  • Přední sklo otevírané zdola nahoru
  • Zadní posuvné dveře pro snadné plnění výrobky
  • 2 řady skleněných polic
  • K dispozici jako horká část - verze s horkými deskami

Teplotní třída (chladicí skříň): M1 / M2

Chladicí médium:

Chladivo: R744 nebo HFC

Energetický štítek:

*Označení závisí na konkrétní konfiguraci výrobku

 

ATTRACTION SV PASTRY je vzdálená vitrína určená pro vystavení studených a teplých cukrářských výrobků, džusů apod. Má velký výběr konfigurací, které zajišťují, že tato vitrína uspokojí i ty nejvyšší nároky. Skříň je navržena pro maximální přehlednost a dokonalou výstavní plochu.

Skříně ATTRACTION SV PASTRY jsou navrženy s vysoce kvalitním spodním výklopným otevíracím předním sklem pro snadnější čištění a údržbu a zadními posuvnými dveřmi pro snadné plnění výrobků.

 

Standardní výbava:

  • LED osvětlení stříšky (barva přizpůsobená skupině potravin)
  • Pracovní stůl z nerezové oceli
  • 2 řady skleněných polic
  • Zadní posuvné dveře

Přizpůsobení:

  • Možnosti řídicích jednotek (Danfoss, Carel, Dixell Wurm, Eliwell)
  • Vysoce účinné EC ventilátory
  • Nerezový nárazník
  • Vnitřní prostor z nerezové oceli
  • Vyhřívaná verze (horká deska)
  • LED osvětlení polic
  • Koncové stěny/mezistěny - panoramatické, zrcadlové
  • Různé barevné varianty interiéru / exteriéru

 

 

Napište nám dotaz
Image
Cool Technology s.r.o
Sídlo Firmy Lázeňská 803/13, 405 02 Děčín

IČ: 07544961
DIČ: CZ 07544961

Tel.: +420 417 663 030
E-mail: info@cooltechnology.cz

PRODUKTY

MRAZÍCÍ VITRÍNY

CHLADÍCÍ ŘEŠENÍ

PLÁNOVÁNÍ A DESIGN OBCHODU

VYBAVENÍ OBCHODŮ

LOGISTICKÉ VYBAVENÍ

O WSL REFRIGERATION

Jako specialisté na retaildesign a nejmodernější chladicí technologie přinášíme hluboké znalosti, díky nimž můžeme vylepšit prostředí vašeho obchodu. S bohatou historií v potravinářském i nepotravinářském sektoru ovládáme umění vytvářet prostory, které rezonují, a spíše určujeme trendy, než abychom je následovali.